2008. március 31., hétfő

Letölthető a Windows XP Service Pack 3 RC2

A Microsoft több ezer megbízott tesztelőnek elküldte a Windows XP Service Pack 3 majdnem végleges változatát, és ma már mindenki letöltheti az RC2-t. Már csak az utolsó simítások vannak hátra.

"Azért bővítjük ki a Release Candidate hozzáférhetőségét, hogy a lehető legnagyobb számú felhasználói tapasztalatot és visszajelzést gyűjtsünk össze a végleges Windows XP SP3 változat kiadása előtt" - mondta a redmondi vállalat egyik szóvivője.
Február 7.-én a Microsoft 15000 tesztelőnek küldte el az SP3, akik korábban már néhány hónapig dolgoztak az SP3 programban. Akkor még nem volt szó arról, hogy ezt a verziót a hétköznapi felhasználók számára is hozzáférhetővé teszi a vállalat.
Ez a második alkalom, amikor a Windows XP felhasználók kipróbálhatják az SP3-at, a hat éves operációs rendszer, a Windows XP legutolsó nagyobb frissítéseket és hibajavításokat tartalmazó csomagját. Az első SP3 RC-t decemberben próbálhatták ki a felhasználók.
A Vista SP1 RC Refresh csomagját január 11-én küldte el a tesztelőknek a Microsoft, majd két nappal ez után mindenki számára letölthetővé tette, majd 22 nappal ez után végleg becsomagolta az SP1-et és kijelentette, hogy a kód megfelel az RTM (release to manufacturing) kritériumainak.

Nincsenek megjegyzések: